Logo

Fersken a la Carolina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 halve ferskner fra dåse afdryppede
3 spsk blødt smør
2 spsk mørk farin
1 spsk citronsaft
1 spsk reven appelsinskal
2 spsk kokosmel
1 dl armagnak
 
Fersknerne anbringes i et smurt ovnfast fad med åbningerne opad. Smør, farin, citronsaft, appelsinskal og armagnac røres sammen til blandingen har fået en pæn lysebrun farve.
Blandingen fordeles i fersknerne og der drysses med kokosmel inden det hele sættes i en forvarmet ovn ved 250ºC i ca 15 min, til smørret er smeltet.
Der kan evt. serveres iskold creme chantilly til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærspid med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosfadAbrikosfad er en hurtig og let måde, at lave dessert på. Du kan forberede den dejlige...
• KirsebærrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærspid med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os