Logo

Fersken a la Carolina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 halve ferskner fra dåse afdryppede
3 spsk blødt smør
2 spsk mørk farin
1 spsk citronsaft
1 spsk reven appelsinskal
2 spsk kokosmel
1 dl armagnak
 
Fersknerne anbringes i et smurt ovnfast fad med åbningerne opad. Smør, farin, citronsaft, appelsinskal og armagnac røres sammen til blandingen har fået en pæn lysebrun farve.
Blandingen fordeles i fersknerne og der drysses med kokosmel inden det hele sættes i en forvarmet ovn ved 250ºC i ca 15 min, til smørret er smeltet.
Der kan evt. serveres iskold creme chantilly til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?