Logo

Fersken Bellini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(6 personer]
 
6 høje glas.
5 modne fersk­ner
1 1/2 dl mous­serende vin til sorbet (+ extra til servering) 
100 g sukker
 
Halver fersknerne og fjern stenene.
Kør ferskenkød og sukker samt vin på foodpro­cessoren.
Passér gennem en fintmasket si og kør til is på en sorbetiere.
Læg glassene i fryseren ca. 1 time før servering.
 
Servering:
Ske sorbeten op i de 6 glas, hæld den boblende vin over og server omgående.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat til tykmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet Cordon bleuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Heibergs Ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat til alle årstiderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os