Logo

Fersken Bellini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer]
 
6 høje glas.
5 modne fersk­ner
1 ½ dl mous­serende vin til sorbet (+ extra til servering) 
100 g sukker
 
Halver fersknerne og fjern stenene.
Kør ferskenkød og sukker samt vin på foodpro­cessoren.
Passér gennem en fintmasket si og kør til is på en sorbetiere.
Læg glassene i fryseren ca. 1 time før servering.
 
Servering:
Ske sorbeten op i de 6 glas, hæld den boblende vin over og server omgående.
 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?