Logo

Fersken med ribs og solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 ferskner
200 g ribs
200 g sukker
4 dl vand
150 g solbær
sukker
citronmelisse
 
Fersknerne blancheres et par min. i kogende vand, og skindet tages af.
Ribsene ribbes, skylles og koges i sukker og vand og pureres igennem en
sigte.
Fersknerne kommes i fire store portionsglas. Ribspureen hældes over, og desserten stilles køligt i en time.
Solbærrene ribbes, skylles, drysses med sukker og trækker køligt en time.
Lige inden desserten serveres, drysses solbærrene over, og der pyntes med citronmelisse.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?