Logo

Fersken med ribs og solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 ferskner
200 g ribs
200 g sukker
4 dl vand
150 g solbær
sukker
citronmelisse
 
Fersknerne blancheres et par min. i kogende vand, og skindet tages af.
Ribsene ribbes, skylles og koges i sukker og vand og pureres igennem en
sigte.
Fersknerne kommes i fire store portionsglas. Ribspureen hældes over, og desserten stilles køligt i en time.
Solbærrene ribbes, skylles, drysses med sukker og trækker køligt en time.
Lige inden desserten serveres, drysses solbærrene over, og der pyntes med citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun ferskendessert med nøddecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os