Logo

Figen-flambée

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Figues flambees)

ca. 10 friske eller syltede grønne figner.
1 dl portvin
50 g valnøddekerner
ca. 1 dl cognac

Hvis friske figner anvendes, koges de forsigtigt i en sukkerlage, der er tilsat vanilje og lidt hel kanel.
Hvis syltede figner anvendes, bruges dåse saften som sukkerlage, men tilsmages så på panden med lidt hel kanel.
Fignerne anrettes på en pande eller i et smurt fad. Overhældes med lidt sukkerlage og portvinen. Varmes godt igennem, drysses med lidt hakkede valnøddekerner og flamberes med varm cognac.
Hertil kan serveres blød pistacie-iscreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her