Logo

Figengratin med gedeost og citronmelisse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 friske gedeoste
500 g friske figner
150 g flormelis
3 æg
50 g cremefraiche
1 lille bdt citronmelisse
50 g mandelflager
 
Æg og flormelis piskes sammen.
Tilsæt den blødgjorte gedeost (blødgjort med en gaffel), cremefraiche og fintstrimlet citronmelisse, krydr med salt og peber.
Smør et tærtefad, fordel fignerne i og kom gedeosteblandingen over, så fignerne lige netop er dækket.
Drys med mandelflager og bag i ovn ved 200ºC i 30 minutter.
Server lun, drysset med flormelis.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• God jordbær sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Strawberry jellyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet TobleroneHar du et soft spot for Toblerone. Heldigvis er det supernemt selv at lave de søde,...
• God jordbær sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os