Logo

Figengratin med gedeost og citronmelisse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 friske gedeoste
500 g friske figner
150 g flormelis
3 æg
50 g cremefraiche
1 lille bdt citronmelisse
50 g mandelflager
 
Æg og flormelis piskes sammen.
Tilsæt den blødgjorte gedeost (blødgjort med en gaffel), cremefraiche og fintstrimlet citronmelisse, krydr med salt og peber.
Smør et tærtefad, fordel fignerne i og kom gedeosteblandingen over, så fignerne lige netop er dækket.
Drys med mandelflager og bag i ovn ved 200ºC i 30 minutter.
Server lun, drysset med flormelis.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her