Logo

Figenkompot med portvin og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
16 friske figner
1/2 dl rød portvin
100 g smør
4 spsk vand
2 små tørret chili
2 spsk honning fx. akacie
 
Fignerne skæres i kvarte, portvinen hældes over og det stilles til at trække i 1 times tid.
Kom det op i en gryde og lad det stå og småsimre sammen med vand, chili og halvdelen af smørret i ca. 15-20 minutter.
Når fignerne er møre og væden absorberet, tages de af blusset og røres til en kompot med honning og resten af smørret.
Kommes på glas eller smages til med salt og peber og bruges som tilbehør til kødretter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HerregårdsæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!