Logo

Figenmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 stk friske figner
lidt romessens
125 g græsk yoghurt
lidt flydende sødemiddel
lidt appelsinessens
 
Pynt:
citronmelisse
evt. et lille stykke frisk figen
 
Skær fignerne i små stykker og blend dem sammen med romessens.
Røres herefter sammen med den græske yoghurt og smages til med flydende sødemiddel og appelsinessens.
Anret i et portionsglas og stilles koldt lidt inden serveringen.
Pynt desserten med citronmelisse og evt. et lille stykke figen.

 
Tips: Sødemiddel lyder ikke særlig tiltrækkende i desserter - men det smager ganske fortræffeligt.
Har man en sød tand og skal passe på figuren - er sødemiddel el. rørsukker nok det bedste valg. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cremesauce med banan og kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner med marengslågDet søde punktum. Frugten til desserten marineres i Pernod eller Grand Marnier dagen før....
• Cremesauce med banan og kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!