Logo

Figensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk sukker
1/4 kop friskpresset appelsinsaft, varmt
1/2 kop hakkede friske figner - nogle er mere rødlige end andre
1 stjerneanis
2 hele sorte peberkorn
 
Kog sukkeret i en tykbundet gryde på medium varme i tre minutter eller
indtil sukkeret er fint brunt.
Tilsæt appelsinsaften og få det i kog igen
Tilsæt fignerne og de to sidste ingredienser.
Kog det hele igen i tre minutter.
Tag det af komfuret og si det gennem en fin si, pres godt på fignerne for at få så meget sukker/saft som muligt.
Skulle det blive for tyk kan man altid tilsætte lidt varmt vand.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med kaffemousseEn cremet chokoladekage er perfekt som dessert
• Panna cotta med jordbærPanna cotta er italiensk og betyder "kogt fløde". Fløden skal akkurat nå kogepunktet ved...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med kaffemousseEn cremet chokoladekage er perfekt som dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os