Logo

Figensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk sukker
1/4 kop friskpresset appelsinsaft, varmt
1/2 kop hakkede friske figner - nogle er mere rødlige end andre
1 stjerneanis
2 hele sorte peberkorn
 
Kog sukkeret i en tykbundet gryde på medium varme i tre minutter eller
indtil sukkeret er fint brunt.
Tilsæt appelsinsaften og få det i kog igen
Tilsæt fignerne og de to sidste ingredienser.
Kog det hele igen i tre minutter.
Tag det af komfuret og si det gennem en fin si, pres godt på fignerne for at få så meget sukker/saft som muligt.
Skulle det blive for tyk kan man altid tilsætte lidt varmt vand.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kage med stikkelsbær og hyldeblomsterHyldeblomstsæsonen er alt for kort, så nyd de smukke og velsmagende blomster, mens de er...
• Amerikansk frugtcremedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokos-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kage med friske sommerbærInviter familien på en smuk og dejlig sommerkage. Kagen er bagt med citron og kokos og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os