Logo

Figen i armagnac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Figen i armagnac

8 rå figner

2 dl armagnac

5 spsk muscovado sukker

Tilbehør:

1/2 l vaniljeis

100 g mandler

 

Kog figner i armagnac og sukker i en gryde med låg i 20 min.

Tag fignerne op af gryden og lad dem køle ned. Indkog saften.
Servér figner og saft med vaniljeis og finsnittede, ristede mandler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødeis 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Romtopf - RumtopfSyltetøjet smager dejligt i desserter, og som tilbehør til flødeis
• Frugttærte nemEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeis - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os