Logo

Figentærter - den simple

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g mørdej
1 1/2 kg friske figner
200 g sukker
150 g smør
 
Beklæd en smurt tærteform med mørdejen, og bag den let i en forvarmet ovn, uden at den tager farve.
Skær herefter fignerne over i halve på langs, og læg dem på tærtebunden. Snit med en skarp kniv et lille kryds i fignerne, og placér en klat smør i hvert kryds.
Drys sukkeret over tærten, og sæt den i en 200ºC forvarmet ovn, indtil
tærten er gylden og fignerne begynder at se bløde ud.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Iskold lime- og melonlemonadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegratin - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-PavlovaSprød og luftig marengskage med frugt på toppen. Her er det en ekstra lækker udgave med...
• Iskold lime- og melonlemonadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os