Logo

Figner i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g figner
100 g rørsukker
1 dl vand
2 1/2 dl portvin
l stk hel kanel
3 nelliker
1/2 usprøjtet citron
1 dl Cheasy Fraiche 9%

 
Skær citronen i skiver.
Kom alle ingredienserne i en gryde.
Varm det langsomt op til kogepunktet og lad det simre 5-10 min.
Fignerne afkøles i lagen - gerne til næste dag.
Server i skåle med Cheasy Fraiche på toppen. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage à la SiggaardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærshake med skumfiduserDet tager bare et øjeblik at køre en lækker jordbærshake sammen i en blender. Med...
• Abrikos-appelsintrifli med flødeostecremeDesserten er friske og tørrede frugter serveret med en flødeostecreme
• Æblekage à la SiggaardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os