Logo

Figner i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

1 dåse figner

1 dl portvin

1/2 tsk kanel

Pynt:

2 dl piskefløde

10 snittede mandler

 

De syltede figner drypper af i en sigte.

Portvin irørt kanel hældes over, og fig­nerne trækker deri 2-4 timer før servering. Der serveres med flødeskum pyntet med de snittede mandler.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kræmmerhuse med flødeskum og bærDenne dessert er en pæredansk klassiker: sprøde kræmmerhuse med flødeskum og sommerbær
• Banankage uden æg, mælk og fedtstofDenne opskift på banankage indeholder hverken æg eller mælk. I stedet er der blandt andet...
• Mangofrugt rouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kræmmerhuse med flødeskum og bærDenne dessert er en pæredansk klassiker: sprøde kræmmerhuse med flødeskum og sommerbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os