Logo

Figner i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 dåse figner

1 dl portvin

½ tsk kanel

Pynt:

2 dl piskefløde

10 snittede mandler

 

De syltede figner drypper af i en sigte.

Portvin irørt kanel hældes over, og fig­nerne trækker deri 2-4 timer før servering. Der serveres med flødeskum pyntet med de snittede mandler.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?