Logo

Figner i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

1 dåse figner

1 dl portvin

½ tsk kanel

Pynt:

2 dl piskefløde

10 snittede mandler

 

De syltede figner drypper af i en sigte.

Portvin irørt kanel hældes over, og fig­nerne trækker deri 2-4 timer før servering. Der serveres med flødeskum pyntet med de snittede mandler.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær med chokoladeovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i snecremeDette er en mager version af en gammeldags dessert, som baseres på æggehvider. Den skal...
• Kaffeis med kaffesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med chokoladeovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!