Logo

Filodejsrør med bæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 plader filodej
2 æggeblommer
sukker
 
Brombæris:
5 æggeblommer
200 g sukker
½ l piskefløde
½ vaniljestang
250 g friske eller frosne brombær
sukker
 
Filodej: Filodejspladen deles i tre rektangulære stykker med en bredde på ca. 9 cm.

Herefter pensles pladerne med sammenpisket æggeblomme, drysses med sukker og rulles om et smurt rustfrit stålrør.
Bages i ovn ved ca. 180ºC i ca. 4 minutter (til den er gyldenbrun).
Herefter skal rørerne afkøles.
 

Brombæris: Æggeblommer, sukker og vaniljekorn piskes til en let og luftig masse.

Brombærrene hakkes groft og drysses med sukker.
Den letpiskede fløde og brombærrene vendes i æggemassen, hvorefter
massen hurtigt hældes i fryseforme.
Isen lægges i fryseren.

 
Tips: Benyt eventuelt andre bær eller frugter.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?