Logo

Filodejsrør med bæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 plader fillodej
2 æggeblommer
sukker
 
Brombæris:
5 æggeblommer
200 g sukker
½ l piskefløde
½ vaniljestang
250 g friske eller frosne brombær
sukker
 
fillodej: fillodejspladen deles i tre rektangulære stykker med en bredde på ca. 9 cm.

Herefter pensles pladerne med sammenpisket æggeblomme, drysses med sukker og rulles om et smurt rustfrit stålrør.
Bages i ovn ved ca. 180ºC i ca. 4 minutter (til den er gyldenbrun).
Herefter skal rørerne afkøles.
 

Brombæris: Æggeblommer, sukker og vaniljekorn piskes til en let og luftig masse.

Brombærrene hakkes groft og drysses med sukker.
Den letpiskede fløde og brombærrene vendes i æggemassen, hvorefter
massen hurtigt hældes i fryseforme.
Isen lægges i fryseren.

 
Tips: Benyt eventuelt andre bær eller frugter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her