Logo

Fløde jordbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l. piskefløde
250 g jordbær
friske eller frosne
90 g flormelis
3 æggeblommer
korn fra 1/2 stang vanilje
 
Piskefløden piskes til skum og jordbærrene blendes.
Flormelis, æggeblommer og vanilje piskes lyse og skummende i ca. 15 min.
Bland det hele og hæld blandingen op i en form.
Stilles i fryseren i mindst 3 timer.
Tips: Denne jordbæris får den almindelige regnbueis til at minde om en
kemikaliefabrik.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fromage med banan - bananfromageSpændende bananfromage med hvid chokolade. Fromage er oprindeligt fra Norditalien og laves...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os