Logo

Flødebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æg
3 spsk sukker
1/2 l. piskefløde
5 blade husblas
1/2 l. karamelsauce eller saftsauce

Et helt æg og sukker piskes sammen. Fløden koges og dryppes i under piskning. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Den udblødte husblas og Vanila smeltes i den varme creme.

Den hældes i en oliesmurt randform eller i en skål og afkøles.

Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt, og saftsauce serveres til.

Den kan drys ses med knust nougat og karamelsauce kan serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med raspGammeldags æblekage med rasp og med flødeskum og ribsgelé på toppen er en ægte klassiker,...
• Jordbærtærte med geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikospuré med makronerAbrikospuré med makroner er en dejlig skøn eftermiddagsspise, om end meget sød. kan varmt...
• Æblekage med raspGammeldags æblekage med rasp og med flødeskum og ribsgelé på toppen er en ægte klassiker,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os