Logo

Flødedessert med bærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Desserter

3/4 l piskefløde
75 g sukker
kornene fra en vaniljestang
4 blade husblas

Bærmousse:
300 g friske el. frosne jordbær el. hindbær
sukker

Fløde, sukker og vaniljekorn koges nogle få minutter. Husblas kommes direkte i den kogende fløde, og skal altså ikke stå i blød først. Pisk i gryden til husblasen er smeltet. Flødedesserten fordeles i 4 portionsskåle eller glas. Stilles koldt.

Serveres med blendede bær smagt til med sukker og pyntes med chokolade, valnødder el. bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GrapesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svesker i portvin med sprød marengsDessert med svesker i portvin, marcipan, og mandler - øjeblikkelig fest i munden
• Honningis med ribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrapesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os