Logo

Flødeostekage med hindbær og kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flødeostekage med hindbær og kokos

 

- en dejlig dessertkage. En gæstedessert, det er svært at gå galt i byen med.

Arbejdstid: 30 min. Hviletid: mindst 2 timer.

 

#

4 blade husblas

300 g flødeost naturel 10%

150 g cremefraiche 9%

2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)

1½ dl flormelis

1 tsk fintrevet citronskal

2 æggehvider (evt. pasteuriserede)

2 lagkagebunde

1 glas hindbærsyltetøj (ca. 300 g)

100 g grove kokosflager eller kokosmel

*

 

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min.

Tag husblassen op af vandet, knug vandet af og smelt det i en skål over vandbad.

 

Bland flødeost, cremefraiche, æggeblommer, flormelis og citronskal.

Hæld den smeltede husblas i en tynd stråle i cremen under omrøring.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i cremen.

 

Beklæd en springform med husholdningsfilm.

Læg en lagkagebund i springformen og smør med ca. halvdelen af syltetøjet.

Hæld ⅔ af cremen i formen og læg den anden lagkagebund smurt med syltetøj ovenpå.

Slut af med det sidste af cremen og drys med kokosflager.

Stil kagen i køleskabet et par timer, til cremen er stivnet.

 

Flødeostekage med hindbær og kokos

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her