Logo

Flydende æbleskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
1,25 dl hvidtøl
1,25 dl mælk
50 g smeltet smør
4 æg
søde æbler, fx Ingrid Marie eller Filippa
Palmin eller ren svinefedt
 
Dej: Hvedemel blandes med øl, mælk og den smeltede smør.
Æggene deles, blommerne kommes i dejen, mens hviderne piskes stive og vendes i dejen til slut.
Æblerne skrælles, udhules og skæres i runde skiver, der koges ganske kort i lidt sukkervand. de tages op efter ½-1 minut og køler af og tørrer let.
Skiverne dyppes derefter i dejen og koges i svinefedt eller palmin til de er lysebrune.
Serveres fx til kaffe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her