Logo

Flydende æbleskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
1,25 dl hvidtøl
1,25 dl mælk
50 g smeltet smør
4 æg
søde æbler, fx Ingrid Marie eller Filippa
Palmin eller ren svinefedt
 
Dej: Hvedemel blandes med øl, mælk og den smeltede smør.
Æggene deles, blommerne kommes i dejen, mens hviderne piskes stive og vendes i dejen til slut.
Æblerne skrælles, udhules og skæres i runde skiver, der koges ganske kort i lidt sukkervand. de tages op efter 1/2-1 minut og køler af og tørrer let.
Skiverne dyppes derefter i dejen og koges i svinefedt eller palmin til de er lysebrune.
Serveres fx til kaffe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamelliserede bananer med bananiscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasis med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med skyr og honningristet rugbrødPisk lidt skyr i koldskålen - det giver både fylde og en frisk smag. En skøn dessert i...
• Karamelkurv med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!