Logo

Fordrukne blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g blå blommer
3 spsk flydende honning
1/4 dl portvin eller marsala
 
Lav et dybt snit i hver blomme, der hvor frugten naturligt deler sig.
Lad snittet gå helt ind til stenen.
Læg blommerne i et smurt, ovnfast fad, dryp honning og portvin over og bag blommerne ved 175ºC i 30-40 min – tiden vil afhænge af, hvor moden
frugten er.
Servér de lune blommer med cremefraiche eller Kanelis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebærsuppe med kanelflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsalat med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakrids-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærsuppe med kanelflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!