Logo

Frugter i wok med sød chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 friske røde chilipebere
2 papayaer
1 honnigmelon
1 tsk olie
saft af 1 citron
2 dl sukker 
 
Fjern skillevæggene og frø fra chilierne, og hak dem derefter groft.
Skræl papayer og melon og fjern kernerne.
Papayerne skæres nu i lange stænger og melonen i tern.
Opvarm olie i wokken og steg chilierne 1 min, tilsæt papayaer og melon og
steg videre 2 min. og tag det op.
Hæld citronsaften, sukker og 2 ½ dl vand  i og bring det i kog, skru ned for
varmen og lad det simre indtil der er 2 ½ dl tilbage.
Si nu saucen og stil den i køleskab i mindst 1 time, bland derefter frugterne sammen med saucen lige før servering.
 
Tips: serveres i portionsglas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flamberede bananer 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosinbrød med rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med myntesauceFrisk frugtsalat er den perfekte afslutning på et måltid. Denne dessert er så attraktiv,...
• Flamberede bananer med yoghurt og flødecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!