Logo

Frugter i wok med sød chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1-2 friske røde chilipebere
2 papayaer
1 honnigmelon
1 tsk olie
saft af 1 citron
2 dl sukker 
 
Fjern skillevæggene og frø fra chilierne, og hak dem derefter groft.
Skræl papayer og melon og fjern kernerne.
Papayerne skæres nu i lange stænger og melonen i tern.
Opvarm olie i wokken og steg chilierne 1 min, tilsæt papayaer og melon og
steg videre 2 min. og tag det op.
Hæld citronsaften, sukker og 2 ½ dl vand  i og bring det i kog, skru ned for
varmen og lad det simre indtil der er 2 ½ dl tilbage.
Si nu saucen og stil den i køleskab i mindst 1 time, bland derefter frugterne sammen med saucen lige før servering.
 
Tips: serveres i portionsglas.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her