Logo

Frugtsalat med råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtsalat med råcreme

1 stk citron

1 dl vand

3 spsk sukker

1 stk kanelstang

½ tsk kardemomme

2 dl sød hvidvin

2 dl vindruer

2 pærer

Creme:

2 pasteuriserede æggeblommer

2 spsk sukker

1 ½ dl piskefløde 38%

Pynt: frisk citronmelisse

 

Frugtsalat: Skræl citronen med en kartoffelskræller.

Bland vand sammen med sukker, kanel, kardemomme og citronskal i en gryde og giv det et opkog.

Si lagen og tilsæt hvidvin.
Lad lagen køle af og hæld den over en blanding af vindruer og pærebåde.

Lad salaten trække tildækket og koldt i ca. 3 timer.

Tilbered råcremen lige inden serveringen.

Råcreme: Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps".

Pisk fløden stiv og vend den i "æggesnapsen".
Anret frugtsalaten i portionsglas eller i nøddekurve og server råcremen i en skål ved siden af.

Pynt med citronmelisse blade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her