Logo

Frugtsalat med råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Frugtsalat med råcreme

1 stk citron

1 dl vand

3 spsk sukker

1 stk kanelstang

1/2 tsk kardemomme

2 dl sød hvidvin

2 dl vindruer

2 pærer

Creme:

2 pasteuriserede æggeblommer

2 spsk sukker

1 1/2 dl piskefløde 38%

Pynt: frisk citronmelisse

 

Frugtsalat: Skræl citronen med en kartoffelskræller.

Bland vand sammen med sukker, kanel, kardemomme og citronskal i en gryde og giv det et opkog.

Si lagen og tilsæt hvidvin.
Lad lagen køle af og hæld den over en blanding af vindruer og pærebåde.

Lad salaten trække tildækket og koldt i ca. 3 timer.

Tilbered råcremen lige inden serveringen.

Råcreme: Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps".

Pisk fløden stiv og vend den i "æggesnapsen".
Anret frugtsalaten i portionsglas eller i nøddekurve og server råcremen i en skål ved siden af.

Pynt med citronmelisse blade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler- og bær med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelbagte blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas med pistacie En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler- og bær med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!