Logo

Frugtsalat med råcreme 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtsalat med råcreme 2

 

Friske frugter i sukkerlage med råcreme er altid populært. Varier frugten efter sæson og smag. I denne frugtsalat har vi brugt en blanding af melon, fersken, pære og æble. Husk, at råcremen skal tilberedes umiddelbart før servering.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min.


#

800 g frisk frugt - gerne 3 slags

 

Sukkerlage:

3 dl vand (evt. halvdelen hvidvin)

250 g sukker

2 skiver citron

 

Råcreme:

2 æggeblommer

2 spsk sukker

½ vaniljestang

1½ dl piskefløde

*

Kog sukker og vand til sukkeret er opløst.

Tilsæt evt. vin sammen med citron i skiver.

Køl lagen helt af.

 

Vask alle frugter i koldt vand, selvom de skal skrælles.

Skræl melonen, og fjern kernerne.

Skær alle frugterne i små stykker, og vend dem i sukkerlagen.

 

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til tykt skum med en håndmikser.

Pisk fløden til blødt skum, og vend det i æggemassen.

Server den kølige frugtsalat med råcreme.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her