Logo

Fyldte ananas 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3  friske ananas 
3-6 spsk appelsinsaft
  
Fromage:  
3 blade husblas
2  æggeblommer (str. mellem)
2 spsk flormelis
3 spsk friskpresset appelsinsaft
¼ liter piskefløde
  
Pynt:  
skal af 1 appelsin
1 dl vand
1 spsk sukker
 
Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene.
Skær ananaskødet fra skallen.
Snit det i små terninger og læg dem i skallerne.
Fordel appelsinsaft over.
 

Fromage: Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk æggeblommer og flormelis luftigt.
Træk husblasen op med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblasen med appelsinsaft og rør den i æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.
 

Pynt: Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min.
Tag dem op og lad dem tørre.
Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.
 
Tips: Kan serveres til alergikere; uden fromage!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her