Logo

Fyldte ananas 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3  friske ananas 
3-6 spsk appelsinsaft
  
Fromage:  
3 blade husblas
2  æggeblommer (str. mellem)
2 spsk flormelis
3 spsk friskpresset appelsinsaft
1/4 liter piskefløde
  
Pynt:  
skal af 1 appelsin
1 dl vand
1 spsk sukker
 
Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene.
Skær ananaskødet fra skallen.
Snit det i små terninger og læg dem i skallerne.
Fordel appelsinsaft over.
 

Fromage: Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk æggeblommer og flormelis luftigt.
Træk husblasen op med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblasen med appelsinsaft og rør den i æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.
 

Pynt: Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min.
Tag dem op og lad dem tørre.
Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.
 
Tips: Kan serveres til alergikere; uden fromage!

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbledessert med kanelcremeEfter god simremad er det godt med friske æbler til dessert
• Jordbær-marengs-dessertSommerens bær og frugter med creme og marengsbund og så lidt flødeskum - så er den hjemme
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
• Æbledessert med kanelcremeEfter god simremad er det godt med friske æbler til dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os