Logo

Fyldte bagte ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store ferskner
50 g makroner
1 dl marsala eller halvtør sherry
1 spsk sukker
20 g margarine
 
Skold fersknerne og træk skindet af dem.
Halver og udsten dem.
Udhul de halve ferskner let, så der bliver plads til fyldet.
Mos det udtagne frugtkød med en gaffel.
Smuldr makronerne og væd dem med 2 spsk marsala.
Tilsæt ferskenkød og sukker og rør det sammen.
Fyld massen i de halve ferskner og læg lidt margerine i hver.
Sættes i ovnfast fad og bages 10 min. ved 200ºC.
Server dem lune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risdessert med kardemomme og pinjekerner - KheerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugter i hvidvinsgelé og cremesauceDesserten er en klassiker: Hvidvinsgelé med frisk frugt og vaniljesauce.
• S'moresEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!