Logo

Fyldte bagte ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 store ferskner
50 g makroner
1 dl marsala eller halvtør sherry
1 spsk sukker
20 g margarine
 
Skold fersknerne og træk skindet af dem.
Halver og udsten dem.
Udhul de halve ferskner let, så der bliver plads til fyldet.
Mos det udtagne frugtkød med en gaffel.
Smuldr makronerne og væd dem med 2 spsk marsala.
Tilsæt ferskenkød og sukker og rør det sammen.
Fyld massen i de halve ferskner og læg lidt margerine i hver.
Sættes i ovnfast fad og bages 10 min. ved 200ºC.
Server dem lune.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?