Logo

Fyldte Ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En sommerlig og frisk dessert med et delikat dække af sprød marengs - dette er den perfekte sommerdessert.

3 store ferskner
2 ½ dl (150 g) friske eller frosne, optøede blåbær
2 spsk appelsinjuice
2 æggehvider
½ dl sukker
Garnering
flormelis, blåbær og mynte

Sæt ovnen på 200ºC. Flå, halver og udkern fersknerne. Dup dem tørre og stil dem på en plade med bagepapir. Fordel blåbærrene i hullerne efter stenene og dryp med appelsinjuice.
Pisk æggehviderne til fast skum med en mixer. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Pisk til massen danner små toppe når piskeriset tages op af skålen.
Fordel marengsen over de halve ferskner. Brug gerne en sprøjtepose.
Bag fersknerne til marengsen er gylden, ca. 10 min. Anret dem på tallerkner og sigt lidt flormelis over. Garner med mynte og blåbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FerskenkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!