Logo

Gammeldags æblekage fra Løkken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gammeldags æblekage fra Løkken


(4 personer)
 
1 kg belle de boskoop æbler
1 stang vanilje
sukker
¼ l piskefløde
1 dl vand
2 dl rasp
50 g smør
 
Belle de boskoop æbler er gode til en frisk æblekage.
Æblerne skrælles og skæres i både og koges sammen med en flækket stang vanilje til de er møre i 1 dl vand.
Mosen smages til med suk­ker.
Raspen ristes i smørret.
Æblemosen anrettes i lag med rasp i en skål og øverst et lag friskpisket flø­deskum.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JonagoldJonagold æbler har en pragtfuld syrligsød og krydret smag. Sorten stammer fra USA, og...
• Æbletrifli med kanelFuldstændig vidunderlig æbletrifli, særligt når de danske æbler er i sæson. Prøv denne...
• Æblegløgg med ingefær og timianHvem siger, at gløgg skal serveres i krus? Gør anretningen mere festlig og hæld den i...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!