Logo

Gittes æbletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl smeltet smør
2 dl sukker
3 æggeblommer
2 dl rasp
2 dl hvedemel
3 stiftpiskede æggehvider
4 skrællede æbler
 
Smør og sukker røres, æggeblommer tilsættes et af gangen, hvedemel og rasp
tilsættes.
Til sidst vendes æggehviderne forsigtigt i.
Æblerne skrælles og skæres i snitter.
Et ovnfast fad smøres og drysses med rasp.
Læg lagvis et lag dej og et lag æbler.
Til sidst drysses med rasp på toppen.
Bages ved 225ºC i ca. 30 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lagkage med rabarberskum og jordbærJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt prøv denne skønne opskrift på lagkage...
• Birkessmuttere - diabetikerDenne lækre, lagdelte kage tilberedes mange gange med ristede franskbrødsskiver, og der...
• Marengsrede med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lagkage med rabarberskum og jordbærJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt prøv denne skønne opskrift på lagkage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os