Logo

Gittes æbletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl smeltet smør
2 dl sukker
3 æggeblommer
2 dl rasp
2 dl hvedemel
3 stiftpiskede æggehvider
4 skrællede æbler
 
Smør og sukker røres, æggeblommer tilsættes et af gangen, hvedemel og rasp
tilsættes.
Til sidst vendes æggehviderne forsigtigt i.
Æblerne skrælles og skæres i snitter.
Et ovnfast fad smøres og drysses med rasp.
Læg lagvis et lag dej og et lag æbler.
Til sidst drysses med rasp på toppen.
Bages ved 225ºC i ca. 30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær softice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kandiserede valnødder 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær softice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os