Logo

Glace au four

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggehvider
4 spsk sukker
1 lagkagebund
jordbær- eller hindbærsyltetøj
½ l vaniljeis
 
Pisk æggehviderne til hårdt skum, ca 5 minutter, med en elpisker.
Vend sukkeret i.
Læg lagkagebunden på et ovnfast fad og dæk den med syltetøj.
Læg isen ovenpå og dæk den med syltetøj.
Læg isen ovenpå og dæk straks med marengsdejen.
Isen skal dækkes helt af marengsen, der må ikke være nogen huller.
Sæt fadet i ovnen ved 175ºC og bag desserten til marengsen er blevet
lysebrun.
Server desserten straks sammen med bær eller frugt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her