Logo

Glace au four

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggehvider
4 spsk sukker
1 lagkagebund
jordbær- eller hindbærsyltetøj
1/2 l vaniljeis
 
Pisk æggehviderne til hårdt skum, ca 5 minutter, med en elpisker.
Vend sukkeret i.
Læg lagkagebunden på et ovnfast fad og dæk den med syltetøj.
Læg isen ovenpå og dæk den med syltetøj.
Læg isen ovenpå og dæk straks med marengsdejen.
Isen skal dækkes helt af marengsen, der må ikke være nogen huller.
Sæt fadet i ovnen ved 175ºC og bag desserten til marengsen er blevet
lysebrun.
Server desserten straks sammen med bær eller frugt. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hasselnødemousse med citrusfileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ice surprise - is med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnødemousse med citrusfileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os