Logo

Glaserede bananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

8 bananer

2 tsk kardemomme

1 spsk sukker

40 g smør

hakkede nødder, jordnødder eller solsik­kekerner

 

Smørret smeltes på en pande, og bana­nerne dryses let med kardemomme og sukker, før de steges.

De vendes på den anden side og drysses også her, indtil de er glaserede over det hele.

Hakkede nød­der, jordnødder eller solsikkekerner kan drysses over.

Spises med ymer evt. iblan­det flødeskum.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-mums med nøddekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokospandekager med mangoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!