Logo

Glaserede bananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

8 bananer

2 tsk kardemomme

1 spsk sukker

40 g smør

hakkede nødder, jordnødder eller solsik­kekerner

 

Smørret smeltes på en pande, og bana­nerne dryses let med kardemomme og sukker, før de steges.

De vendes på den anden side og drysses også her, indtil de er glaserede over det hele.

Hakkede nød­der, jordnødder eller solsikkekerner kan drysses over.

Spises med ymer evt. iblan­det flødeskum.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbertrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friskost-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saftfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os