Logo

Glaserede Æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 små Cox Orange æbler
3 dl sukker
½ dl vand
1 spsk glucose
4 blomsterpinde ca. 15 cm
Krymmel, blandet (Vælg den smag du ønsker)

Vask og tør æblerne godt. Fjern stilkene og stik en blomsterpind i hvert æble. Kog sukker, vand og glucose over kraftig varme. Rør rundt. Test om sukkerlagen er færdig ved at dyppe en pind i lagen. Når sukkerlagen på pinden bliver som glas og kan brækkes af, er den færdig. Dyp æblerne ned i sukkerlagen og drej dem rundt. Rul æblerne i krymmel. I dette øjeblik gælder det om at være hurtig, da sukkerlagen hurtigt stivner. Lad æblerne køle af på en plade.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?