Logo

Glaserede æbler - slikæbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Glaserede æbler - slikæbler

8 stk. røde velpudsede æbler - ikke for store
8 træpinde
Glasur:
250 g sukker
1 dl vand
0,5 dl alm. eddike
Evt. kokosmel

Vask og tør æblerne godt, og fjern forsigtigt stilk og blomst.

Sæt en træpind i på stilkens plads.
Bring sukker og vand i kog i en gryde. Fjern skummet der dannes.
Kom eddiken i og kog ved svag varme til massen begynder at tykne.


Lav denne prøve: Dyp en træpind i sukkermassen og straks derefter i koldt vand. Bliver glasuren helt hård og glasagtig i det kolde vand, er den færdig.

Når lagen virker tyk som fløde, dybbes æblerne heri, drejes mange gange rundt og vendes til slut. Inden lagen stivner helt, dyppes æblerne evt. i kokosmel og sættes derefter i et halvt hvidkålshoved og tørrer.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (13 stemmer)
Siden er blevet set 6.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas-chokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål bananKoldskål er en kold og sød suppe lavet af kernemælk, æg, sukker og her banan. Koldskål...
• Banan "pizza" med honningflødeSjov dessert hvor butterdej bruges som en slags pizzabund, hvorpå der kommer banan og...
• Ananas-chokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
10220-12-2013 13:39:02 kks
kunne godt bruge noget mere smag fx rød blanded saft i stedet for eddike

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os