Du er her:
Forside
> Grapesorbet
Grapesorbet
Print med billeder
Print uden billeder
Tweet
1-2 røde grapefrugt
1 1/2-2 dl sukker
2 1/2 dl dansk vand
1 æggehvide
1 knsp.salt
Skrub frugterne godt i lunkent vand. riv skallen af 1/2-3/4 og pres saften fra begge.
Hæld sukker og mineralvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er smeltet. Afkøl derefter i et koldt vandbad. Tilsæt saft og skal og bland godt. Stil det i fryseren i en time.
Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca 2 timer. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store .
Dyp evt. serverings glassene i lidt vand eller citronsaft og derefter i sukker, så der dannes en frostet kant. Ske sorbeten op i fire portionsglas.
Forrige: Grapefrugtsorbet
Næste: Gratin med kirsebær og nougat
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 808 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og Æggelikørsnitter
Aspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
• Le Blanc- Manger de Pomme-Reinette au Caramel
• Blommer i portvin
Her er en opskrift på en super nem men lækker dessert med blommer i portvin. Server...
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og Æggelikørsnitter
Aspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madABC.dk
Vis alle kommentarer...
Morgenmad
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Dessert
Natmad
Tilbehør
Drikke
Bagværk
Børnemad
Dyremad
Madplan
Grill/båd/camping
Info og leksikon
Fremmede gryder
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Gl. danske retter
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Se flere...
Sæson og højtid...
Fars dag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Se flere...
Specielt for dig...
♥-venlig
Diabetiker
Fedtfattig/slankeret
Veganer
Vegetar
Alt andet godt...
Alkoholtest
Spis ude
Tags
Babymad
Bagværk/boller
Brunch
Brød
Buffet
Camping/trangia
Cupcakes/muffins
Dip/dressing
Fastfood
Festmåltid
Fondue
Gl. danske retter
Grill/Weber
Gryderetter
Grød/mælkeret
Hele menuer
Hundemad
Is/sorbet
Kage/tærte
Kattemad
Lagkage/roulade
Madpakker
Madtærter
Natur-/bålmad
Oste/æggeretter
Pandekage/vafler
Picnic/skovtur
Røgning/saltning
Salat/marinader
Sauce
Skærekage
Smørrebrød/pålæg
Småkage/kiks
Snacks
Stegeso/Römertopf
Sushi
Syltning/saft
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Camilla
Det er noget helt galt her... Forskellen på æggekage og gratin er ikke ost eller rasp, det er de piskede æggehvider til...
john overgaard
Spørger lige lidt dumt, men når der står at min sandkage med chokolade stykker skal bages på 170 g går jeg ud fra det ikke er...
Erik Jensen
glæder mig til at modtage nyhedsbrevet
Josephine
Meget søde boller. Mine endte med at smuldre. Ved ikke, om det skyldes den mængde sukker? Men ellers smager de fint. Lidt henaf...
Lav en flot hjemmeside
med dine egne opskrifter