Logo

Grapesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 røde grapefrugt
1 1/2-2 dl sukker
2 1/2 dl dansk vand
1 æggehvide
1 knsp.salt

Skrub frugterne godt i lunkent vand. riv skallen af 1/2-3/4 og pres saften fra begge.
Hæld sukker og mineralvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er smeltet. Afkøl derefter i et koldt vandbad. Tilsæt saft og skal og bland godt. Stil det i fryseren i en time.
Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca 2 timer. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store .

Dyp evt. serverings glassene i lidt vand eller citronsaft og derefter i sukker, så der dannes en frostet kant. Ske sorbeten op i fire portionsglas.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Berlinere med citronDe gyldne kager smager skønt både med og uden fyld. 16-18 stk. Prøv den bedste opskrift...
• Marengsdessert med frossen sølvbedeTerrine de blettes - eller oversat sølvbedeterrin er en spændende, og måske lidt...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os