Logo

Grapesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 røde grapefrugt
1 ½-2 dl sukker
2 ½ dl dansk vand
1 æggehvide
1 knsp.salt

Skrub frugterne godt i lunkent vand. riv skallen af ½-¾ og pres saften fra begge.
Hæld sukker og mineralvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er smeltet. Afkøl derefter i et koldt vandbad. Tilsæt saft og skal og bland godt. Stil det i fryseren i en time.
Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca 2 timer. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store .

Dyp evt. serverings glassene i lidt vand eller citronsaft og derefter i sukker, så der dannes en frostet kant. Ske sorbeten op i fire portionsglas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold sommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bamses bøf + Bagte blommer med råcremeUtrolig lækker opskift på lynstegt bøf serveret med sauce, pomfritter og smørrystede...
• Lækker ymerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!