Logo

Grillstegt ananas med romcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillstegt ananas med romcreme

 

Når grillen alligevel er tændt op, så tilbered også desserten over de varme kul.

Arbejdstid: 25 min. Grilltid: 10 min. 6 personer.

 

#

1 stor moden ananas

 

Romcreme:

¼ liter piskefløde

2 spsk flormelis

½ vaniljestang

2 spsk hvid eller brun rom

*

 

SKÆR ananassen over på langs.

Skær hver halve ananas i tre stykker på langs.

Læg dem på den varme grill og steg dem, til de er varme og har et pænt grillmønster på begge skæreflader.

 

ROMCREME: Pisk fløde, flormelis og vaniljekorn til blødt skum.

Vend rom i cremen.

 

ANRET de grillede ananas med romcreme og server.

Spis desserten med kniv og gaffel.

 

TIPS: Romcremen er så lækker, at en dobbelt portion måske er nødvendigt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagt frugt med honningskyrDesserten er frisk frugt bagt i ovnen og serveret med en creme rørt af skyr og honning
• Frugtsalat med skyr og honningDet er festligt at sætte en steg på bordet. Til en særlig middag hører selvfølgelig en...
• Ovnbagt frugt med honningskyrDesserten er frisk frugt bagt i ovnen og serveret med en creme rørt af skyr og honning
• Karamelkurv med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os