Logo

Grillstegt ananas med romcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt ananas med romcreme

 

Når grillen alligevel er tændt op, så tilbered også desserten over de varme kul.

Arbejdstid: 25 min. Grilltid: 10 min. 6 personer.

 

#

1 stor moden ananas

 

Romcreme:

¼ liter piskefløde

2 spsk flormelis

½ vaniljestang

2 spsk hvid eller brun rom

*

 

SKÆR ananassen over på langs.

Skær hver halve ananas i tre stykker på langs.

Læg dem på den varme grill og steg dem, til de er varme og har et pænt grillmønster på begge skæreflader.

 

ROMCREME: Pisk fløde, flormelis og vaniljekorn til blødt skum.

Vend rom i cremen.

 

ANRET de grillede ananas med romcreme og server.

Spis desserten med kniv og gaffel.

 

TIPS: Romcremen er så lækker, at en dobbelt portion måske er nødvendigt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her