Logo

Grundopskrift på Vanille-iscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 8-10 personer:

1 l fløde (13%)
125 g melis
marven af en stang vanilje
8 æggeblommer

Kom fløden, halvdelen af sukkeret samt vaniljen i en gryde. Lad det koge op. Rør æggeblommerne med resten af sukkeret og pisk derefter den varme fløde i lidt efter lidt. Cremen skallegeres således at den får en tyktflydende konsistens. Den må ikke koge. .
Hæld cremen gennem en tråd sigte, lad den køle af og frys den 'derpå i en sorbetiere. Den er færdigfrosset når den har en tyk cremet konsistens. Hvis iscremen ikke skal nydes med det samme bør den tages ud af sorbetieren og fyldes i fx. en alu-form eller en plasticbøtte og opbevares i fryseren indtil anvendelsen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?