Logo

Havtorn yoghurt - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

1½ dl yoghurt naturel

½ spsk havtornsaft (havtornsaft fås i helsekostbutikker) blandet med lidt appelsinsaft

1 spsk hvedeklid

1 tsk limesaft

1 spsk rosiner

*

A. Rør yoghurten med havtornsaft, hvedeklid og limesaft.

Lad den trække i ca. 30 min.

 

B. Drys rosiner over inden servering.

 

Per Portion 1109/265 kJ/kcal. 7 g protein. 5 g fedt. 44 g kulhydrat. 5 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?