Logo

Hindbær- og balsamicofromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hindbær
Lidt sukker
9 blade husblas
120 g æggeblommer
150 g sukker
37 g balsamico eddike
600 g piskefløde

Blødgør og smelt husblassen. Blend og si hindbær og sukker. Pisk blommer og sukker op.
Pisk fløden stiv.
Tilsæt eddike og hindbærsaft til husblassen.
Tilsæt æggemassen og vend i fløden.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?