Logo

Hindbær- og balsamicofromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hindbær
Lidt sukker
9 blade husblas
120 g æggeblommer
150 g sukker
37 g balsamico eddike
600 g piskefløde

Blødgør og smelt husblassen. Blend og si hindbær og sukker. Pisk blommer og sukker op.
Pisk fløden stiv.
Tilsæt eddike og hindbærsaft til husblassen.
Tilsæt æggemassen og vend i fløden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her