Logo

Hindbær med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbær med vanillecreme

4 pers.

 

2 ½ dl ylette naturel
4 tsk sukker
1 tsk vanillesukker
2 blade husblas
1 spsk citronsaft
200 g friske hindbær
frisk  citronmelisse

Smag yletten til med sukker og vanillesukker.

Lad husblasen ligge i koldt vand i 5 minutter.

Tag husblasen op uden for meget væde og kom det i en gryde med det vand der hænger ved.

Tilsæt citronsaft og varm indtil husblasen er smeltet.
Kom husblasen i ylettecremen lidt efter lidt under omrøring og lad blandingen stå koldt indtil den er stivnet.

Fordel hindbærrene i 4 skåle og kom cremen over.
Pynt med citronmelisseblade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?