Logo

Hindbær med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hindbær med vanillecreme

4 pers.

 

2 1/2 dl ylette naturel
4 tsk sukker
1 tsk vanillesukker
2 blade husblas
1 spsk citronsaft
200 g friske hindbær
frisk  citronmelisse

Smag yletten til med sukker og vanillesukker.

Lad husblasen ligge i koldt vand i 5 minutter.

Tag husblasen op uden for meget væde og kom det i en gryde med det vand der hænger ved.

Tilsæt citronsaft og varm indtil husblasen er smeltet.
Kom husblasen i ylettecremen lidt efter lidt under omrøring og lad blandingen stå koldt indtil den er stivnet.

Fordel hindbærrene i 4 skåle og kom cremen over.
Pynt med citronmelisseblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Danish apple cakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage med kokos - varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os