Logo

Hindbær koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250-300 g hindbær (frosne eller friske)
1-2 spsk sukker
2-3 dl Cheasy 0.1 % med hindbær og appelsin
1 l. kærnemælk
evt. lidt citron- eller appelsinsaft
 
Tilbehør: Cornflakes eller kammerjunkere
 
Blend hindbær og sukker et øjeblik, eller mos dem med en gaffel.
Rør Cheasy og kærnemælk i, og smag til med citron- eller appelsinsaft og
evt. mere sukker.
Stil koldskålen koldt, til den skal spises, og server den med kammerjunkere.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kandiserede valnødder 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas med is og nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os