Logo

Hindbær koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250-300 g hindbær (frosne eller friske)
1-2 spsk sukker
2-3 dl Cheasy 0.1 % med hindbær og appelsin
1 l. kærnemælk
evt. lidt citron- eller appelsinsaft
 
Tilbehør: Cornflakes eller kammerjunkere
 
Blend hindbær og sukker et øjeblik, eller mos dem med en gaffel.
Rør Cheasy og kærnemælk i, og smag til med citron- eller appelsinsaft og
evt. mere sukker.
Stil koldskålen koldt, til den skal spises, og server den med kammerjunkere.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her