Logo

Hindbærmousse let

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hindbær
Piskefløde
Sukker
 
Hvis du køber frosne hindbær, så tøes de først op.
Hindbærene moses godt og grundigt til en grød, fløden piskes til flødeskum og tilsættes grøden, sidst men ikke mindst tilsættes sukker, hvor meget afhænger af hvor sød du vil have hindbærmoussen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærmousse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 2. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage,...
• Katrineblommekage Den lune Katrineblommekage smager dejligt med iskoldt flødeskum til eller måske med en...
• JordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os