Logo

Hindbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



#

500 g hindbær
1 citron, saften af
200 g flormelis
3 blade husblas
1/2 l. piskefløde
*


Læg husblasen i blød i koldt vand.
Tag nogle af de pæneste hindbær fra til pynt.
Blend resten med citronsaft og flormelis.
Smelt husblasen over svag varme. Lad den køle noget af og rør den i bærrene.
Pisk fløden og vend den i bærrene.
Når moussen er tilpas stiv, toppes den op på et fad og stilles koldt til serveringen.
Pynt med hele bær og pæne, grønne blade.


Tips: Moussen kan også fryses til en let is.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sneæg med vaniljecremeHerligt luftige "æg", som sammen med friske bær og vaniljecreme bliver en fuldkommen...
• Hindbærmousse med crumble og chokoladebærEn lille let mousse som afslutning på en god middag er der altid plads til. Hindbærmousse...
• HindbærfromageFromage er en rigtig dejlig dessert, der kan tilberedes i forvejen, så der er lidt lækkert...
• IsbombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os