Logo

Hindbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

500 g hindbær
1 citron, saften af
200 g flormelis
3 blade husblas
½ l. piskefløde
*


Læg husblasen i blød i koldt vand.
Tag nogle af de pæneste hindbær fra til pynt.
Blend resten med citronsaft og flormelis.
Smelt husblasen over svag varme. Lad den køle noget af og rør den i bærrene.
Pisk fløden og vend den i bærrene.
Når moussen er tilpas stiv, toppes den op på et fad og stilles koldt til serveringen.
Pynt med hele bær og pæne, grønne blade.


Tips: Moussen kan også fryses til en let is.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?