Logo

Hindbærmarengs-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g usødede hindbær (evt. frosne)
1/2 L piskefløde
1/2 dl flormelis
2 æggeblommer
50 g små marengs
 
Pynt: 200 g hindbær
 
Optø hindbærrene (hvis frosne), pisk fløden stiv. pisk hindbær, flormelis
og æggeblommen i.
Fyldet og marengsen lægges lagvis i en aflang form.
Dæk over med folie eller plast og frys isen i mindst 5 timer.
Dyp formen i varmt vand.
Hæld isen ud på et fad og pynt med hindbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os