Logo

Hindbærkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g friske eller frosne hindbær
2-3 spsk sukker
3-4 dl ymer
1/2 l. kærnemælk
1-2 dl piskefløde eller kaffefløde
 
Skyl og pik friske hindbær eller tø frosne bær helt op.
Mos bærrene med en gaffel og pisk mosen med sukker og ymer.
Rør kærnemælk i bærpureen og smag evt. til med sukker og ymer.
Anret koldskålen i tallerkener og pynt med kammerjunkere.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær-pære Charlotte kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Guf til is 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su - kvik-mig-opEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os