Logo

Hindbærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¼ kg hindbær
2 dl hvidvin
5 - 6 spsk sukker
2 æggehvider.

Hindbærrene koges i 5 minutter i hvidvin og sukker. Giv det så en tur med en stavblender eller i en almindelig blender.
Purer nu gennem en sigte.
Blandingen afkøles og fryses i ca. 1 time.
Æggehviderne piskes meget stive og vendes i.
Massen hældes i en form og stilles i fryseren i ca. 2 timer.
Sorbeten piskes igennem og stilles atter i fryseren i til den er stiv ca ½ - 1 time.
Serveres portionsanrettet - eventuelt med flødeskum og friske hindbær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?