Logo

Hindbærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 kg hindbær
2 dl hvidvin
5 - 6 spsk sukker
2 æggehvider.

Hindbærrene koges i 5 minutter i hvidvin og sukker. Giv det så en tur med en stavblender eller i en almindelig blender.
Purer nu gennem en sigte.
Blandingen afkøles og fryses i ca. 1 time.
Æggehviderne piskes meget stive og vendes i.
Massen hældes i en form og stilles i fryseren i ca. 2 timer.
Sorbeten piskes igennem og stilles atter i fryseren i til den er stiv ca 1/2 - 1 time.
Serveres portionsanrettet - eventuelt med flødeskum og friske hindbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RababerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskenis med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bærkompot gammeldagsDenne herlige gammeldags dessert bliver man aldrig træt af. Og så giver den masser af...
• Berlinere med citronDe gyldne kager smager skønt både med og uden fyld. 16-18 stk. Prøv den bedste opskrift...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os