Logo

Hindbærsorbet - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sødt og koldt til dessert

Sødt og koldt til dessert

 

 

3 spsk rød frugtte

150 g hindbær

2 tsk cyclamat

1 spsk limesaft

*

A. Hæld 2½ dl kogende vand over teen, lad den trække i 8 min. og si den.

Lad den blive kold.

 

B. Læg nogle flotte hindbær til side, blend resten og sigt puréen.

 

C. Rør afkølet te med hindbærpuré, sødemiddel og limesaft og sæt det i fryseren i ca. 4 timer.

 

D. Pisk massen hver halve time, så der ikke danner sig små, hårde iskrystaller.

Hvis man har en elektrisk ismaskine, røres sorbeten automatisk.

 

E. Anret sorbeten i portionsskåle og pynt med hindbær.

 

Per Portion 247/59 kJ/kcal. 0 g protein. 0 g fedt. 10 g kulhydrat. 3 g fibre.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• kirsebær bagte, med skovmærkesorbet Lækker sommerdessert, bedst i maj og juni, med bagte kirsebær og skovmærkesortbet samt...
• Appelsindessert med nellikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvarkis med rosiner i portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kina-kylling + Pærer i makroncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os