Logo

Hindbærsorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hindbær
1 1/2-2 dl sukker
2 1/2 dl mineralvand
1 æggehvide
1 knsp salt
 
Rengør frugterne godt i lunkent vand.
Mix dem sammen.
Hæld sukker og mineralvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er
smeltet.
Afkøl derefter i et koldt vandbad.
Tilsæt frugtmix og bland godt. Stil det i fryseren i en time.
Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den
halvfrosne masse.
Sæt den tilbage i fryseren ca 2 timer.
Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så
iskrystallerne ikke bliver for store.
Dyp evt. serveringsglassene i lidt vand eller citronsaft og derefter i
sukker, så der dannes en frostet kant.
Ske sorbeten op i fire portionsglas og server straks. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med klementiner og pinjekernerDu kan både servere denne smukke salat som forret eller en let dessert
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
• Salat med klementiner og pinjekernerDu kan både servere denne smukke salat som forret eller en let dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os