Logo

Hindbærsorbetmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g friske eller frosne hindbær
1 1/2 dl sukker
1 1/2 dl vand
1 1/2 dl piskefløde
hindbær til pynt
 
Sauce:
200 g friske eller frosne hindbær
2-3 spsk sukker
 
Rens hindbærrene, men skyl dem ikke.
Kør hindbærrene til puré i en mixer og passér derefter puréen gennem en sigte, så der ingen kerner er tilbage.
Giv vand og sukker et opkog og rør til sukkeret er blevet opløst.
Lad lagen blive kold.
Bland lagen med puréen i en skål og stil den i fryseren 1-2 timer, til
blandingen er halvfrossen.
Tag den halvfrosne masse ud og pisk den luftig med en elpisker.
Stil den tilbage i fryseren i yderligere 1 time og pisk nogle gange undervejs.
Pisk fløden stiv og bland den med hindbærmassen ca 1 time før serveringen.
Hæld moussen i en form og stil formen i fryseren endnu 1 time.
Kør hindbærrene til saucen i en mixer, passér dem gennem en sigte og smag til med sukker.
Vend moussen ud på et serveringsfad og pynt med nogle friske hindbær.
Servér saucen til. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Melonsorbet med pernodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chilibananer med rambutan og kumquatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• OrangeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Melonsorbet med pernodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!