Logo

Hjemmelavet is med Dajm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer 
50 g sukker 
7 1/2 dl piskefløde 
75 g valnødder 
100 g mørk chokolade 
75 g Dajm chokolader 
100 g marcipan
 
Æggene piskes luftige med sukkeret.
Nødder, chokolade og Dajm hakkes groft.
Marcipan rives groft - nemmest hvis marcipanen fryses 1 times tid først.
Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen.
Hakket chokolade, nødder og Dajm samt marcipan vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i fryseren.
Der skal ikke røres i ismassen under frysning.
Kan evt. serveres med lun jordbærsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varme cognacfigner med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær marineret i citrongræssirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblepie, BobsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varme cognacfigner med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os