Logo

Hjemmelavet is med Dajm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

4 æggeblommer 
50 g sukker 
7 ½ dl piskefløde 
75 g valnødder 
100 g mørk chokolade 
75 g Dajm chokolader 
100 g marcipan
 

* Tilberedning

Æggene piskes luftige med sukkeret.
Nødder, chokolade og Dajm hakkes groft.
Marcipan rives groft - nemmest hvis marcipanen fryses 1 times tid først.
Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen.
Hakket chokolade, nødder og Dajm samt marcipan vendes forsigtigt i isen, der sættes i fryseren.
Der skal ikke røres i ismassen under frysning.
Kan evt. serveres med lun jordbærsauce.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her