Logo

Hjemmelavet is med makron og vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 æg
3 strøgne spsk sukker
4 dl piskefløde
6 makroner
3 tsk vanilje
 
Æggeblommerne røres med sukkeret.
Hviderne piskes stive, fløden piskes stiv.
Hviderne blandes i de rørte æg, og makronerne knuses let i hånden og røres i sammen med fløde og vanilje.

Cremen fyldes i en form fx en sandkageform.
Fryses i tre timer.

Man skal røre en gang imellem ellers falder æggene til bunds. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat til alle årstiderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet Cordon bleuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat til alle årstiderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os