Logo

Hjemmelavet is med makron og vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
3 strøgne spsk sukker
4 dl piskefløde
6 makroner
3 tsk vanilje
 
Æggeblommerne røres med sukkeret.
Hviderne piskes stive, fløden piskes stiv.
Hviderne blandes i de rørte æg, og makronerne knuses let i hånden og røres i sammen med fløde og vanilje.

Cremen fyldes i en form fx en sandkageform.
Fryses i tre timer.

Man skal røre en gang imellem ellers falder æggene til bunds. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her