Logo

Hjemmelavet is med makron og vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 æg
3 strøgne spsk sukker
4 dl piskefløde
6 makroner
3 tsk vanilje
 
Æggeblommerne røres med sukkeret.
Hviderne piskes stive, fløden piskes stiv.
Hviderne blandes i de rørte æg, og makronerne knuses let i hånden og røres i sammen med fløde og vanilje.

Cremen fyldes i en form fx en sandkageform.
Fryses i tre timer.

Man skal røre en gang imellem ellers falder æggene til bunds. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammebov med kommen og asparges + RabarbersuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommechutney 2En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre...
• Marinerede jordbær med grillet cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammebov med kommen og asparges + RabarbersuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os