300 g marcipan 
3 æg 
1 spsk sukker 
3 dl piskefløde 
1 l friske eller frosne bær fx. hindbær, jordbær eller blåbær. 
 
Pynt: 2 dl flødeskum der er sprøjtet på samt ½ l bær.
   
Riv marcipanen groft. 
Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum. 
Bland marcipan og æggehvide.
Tag en aflang brødform, 1 ½ l, og tegn 3 rektangler af formens bund på papiret og bag bundene ved 150ºC i ca 20 min.
Vend bundene over på en rist og træk papiret af.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk også fløden og bland den sammen med bærrene.
Læg bunde og bærcreme lagvis i formen. 
Begynd og slut med en mandelbund. 
Dæk formen med alufolie og stil den i fryseren i mindst 4 timer. 
Vend tærten ud ca 20 min inden serveringen.