Logo

Hjemmelavet istærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g marcipan
3 æg
1 spsk sukker
3 dl piskefløde
1 l friske eller frosne bær fx. hindbær, jordbær eller blåbær.
 
Pynt: 2 dl flødeskum der er sprøjtet på samt 1/2 l bær.
  
Riv marcipanen groft.
Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum.
Bland marcipan og æggehvide.
Tag en aflang brødform, 1 1/2 l, og tegn 3 rektangler af formens bund på papiret og bag bundene ved 150ºC i ca 20 min.
Vend bundene over på en rist og træk papiret af.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk også fløden og bland den sammen med bærrene.
Læg bunde og bærcreme lagvis i formen.
Begynd og slut med en mandelbund.
Dæk formen med alufolie og stil den i fryseren i mindst 4 timer.
Vend tærten ud ca 20 min inden serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage Caraïbe med pærer og rosmarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulée med appelsinsmagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage Caraïbe med pærer og rosmarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os