Logo

Hjemmelavet istærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g marcipan
3 æg
1 spsk sukker
3 dl piskefløde
1 l friske eller frosne bær fx. hindbær, jordbær eller blåbær.
 
Pynt: 2 dl flødeskum der er sprøjtet på samt ½ l bær.
  
Riv marcipanen groft.
Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum.
Bland marcipan og æggehvide.
Tag en aflang brødform, 1 ½ l, og tegn 3 rektangler af formens bund på papiret og bag bundene ved 150ºC i ca 20 min.
Vend bundene over på en rist og træk papiret af.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk også fløden og bland den sammen med bærrene.
Læg bunde og bærcreme lagvis i formen.
Begynd og slut med en mandelbund.
Dæk formen med alufolie og stil den i fryseren i mindst 4 timer.
Vend tærten ud ca 20 min inden serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?