Logo

Hjemmelavet jordbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
3 tsk vaniljesukker
3 spsk sukker
5 spsk jordbær syltetøj
 
Æggeblommerne piskes lyse med sukker og vaniljesukker.
Fløden piskes stiv.
Æggeblandingen piskes sammen med fløden.
Jordbær syltetøj tilsættes og der piskes endnu engang til isen er jævn
lyserød.
Hældes i en form og fryses mindst 4 timer før servering.
 
Tips: isen kan varieres ved at man istedet for syltetøj bruger Dajm,
nødder eller feks. sherry og chokolade.
Lav gerne flere slags is og anret din egen islagkage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her