Logo

Hjemmelavet jordbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
3 tsk vaniljesukker
3 spsk sukker
5 spsk jordbær syltetøj
 
Æggeblommerne piskes lyse med sukker og vaniljesukker.
Fløden piskes stiv.
Æggeblandingen piskes sammen med fløden.
Jordbær syltetøj tilsættes og der piskes endnu engang til isen er jævn
lyserød.
Hældes i en form og fryses mindst 4 timer før servering.
 
Tips: isen kan varieres ved at man istedet for syltetøj bruger Dajm,
nødder eller feks. sherry og chokolade.
Lav gerne flere slags is og anret din egen islagkage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikostærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikostærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os